After school

You are here:

Școală După Școală

La școala după școală copiii fac temele într-un mod plăcut și distractiv. Profesorii studiază elevii și le dezvoltă abilitățile, îi încurajează să se exprime liber, să cerceteze, să descopere și să coopereze. Elevii își dezvoltă cultura generală și aprofundează cunoștințele de la școală. 

Pentru noi, școala după școală nu înseamnă doar realizarea de teme și aprofundarea de cunoștințe, ci dezvoltarea gândirii și petrecerea unui timp de calitate alături de cadre didactice pasionate. Elevii se bucură și de cursuri de bune maniere, educație emoțională, club de lectură și club de engleză, toate incluse în programul zilnic al acestora.

9
sqr012-col1
sqr012-col2

Pe lângă acestea, ei pot participa și la cursurile opționale oferite de club:  dans, karate, șah, robotică, programare pentru cei mici, limba chineza, actorie, arta conversației și ținuta în societate.

Wonder World Academy este un centru educațional fondat de un pedagog, specialist în psihologia educației, cu misiunea de a oferi cele mai noi abordări în educație, pentru o învățare autentică, motivantă, activă și creativă.

Suntem de părere că dezvoltarea emoțională a copiilor este cea mai importantă si din acest motiv suntem foarte atenți la nevoile lor și încercăm ca aceștia să aibă un program echilibrat care să le aducă bucurii și confort.

After School Wonder World Academy oferă servicii educaţionale adaptate în funcţie de programul copilului. Programul de After School conceput de noi vine în sprijinul elevului, ajutându-l să-şi dezvolte abilităţile, să se relaxeze, dar să-şi îmbogăţească şi “ghiozdănelul de cunoştinţe”. Sălile în care elevii îşi vor desfăşura activitatea sunt special amenajate, cu mobilier ergonomic şi de cea mai bună calitate, permiţând desfăşurarea în condiţii foarte bune a activităţilor educative şi ludice.

Cadrele didactice care îi sprijină pe elevi în efectuarea temelor sunt competente, calme, cu studii în domeniu, profesioniste şi atente la toate nevoile şi cerinţele copiilor. În programul de After School, elevii pot participa şi la cluburile pe care noi le propunem

Misiunea noastră este să formăm oameni fericiți, liberi, încrezători în forțele proprii, siguri pe ei, inteligenți și buni!

Programul Wonder World Academy After School presupune:

ACTIVITĂȚI OPȚIONALE – cursuri suplimentare desfășurate în programul After School ce contribuie la dezvoltarea personalității copilului. Sunt activități individuale sau de grup ce formează comportamente și atitudini, ce dezvoltă atenţia distributivă, memoria, gândirea, imaginaţia şi vocabularul.

1000
sqr021-col1
sqr021-col2

Vrei mai multe detalii?

Contactează-ne telefonic sau pe e-mail.