Misiune & Viziune

You are here:

Bine ati venit la Wonder World Academy

Viziunea Wonder World Academy situeaza copilul în centrul activităţii noastre. Înţelegem că ceea ce facem noi la Wonder World Academy este de importanţă crucială, deoarece aici creştem şi educăm fiinţe umane care vor construi societatatea de mâine şi într-un fel foarte profund şi concret viitorul chiar depinde de ceea ce facem noi acum.

Cum vedem noi educatia Wonder World Academy?

Învăţăm împreună cum să gândim, cum să ne comportăm, cum să ne exprimăm sentimentele şi trăirile şi cum să acţionăm, iniţiind diverse proiecte atât în şcoală, cât şi în afara ei. Învăţăm să colaborăm cu ceilalţi, să fim responsabili, să fim autentici, să trăim în diversitate, să dăm dovadă de profesionalism, să-i tratăm pe ceilalţi cu bunătate şi să le oferim iubire.

Misiunea Wonder World Academy noastră este de a fi un leader inspirațional în domeniul educației și de a construi un mediu fertil de creștere și împlinire pentru fiecare Copil. Aici la Wonder World Academy construim o Comunitate Montessori puternică, unde toți partenerii implicați: Wonder World Academy – Părinți – Actori Sociali să contribuie la construirea unui proces de educație care să ofere Copiilor șansa unei dezvoltări naturale spre împlinirea potențialului uman imens al fiecăruia. Credem că Bunătatea este contagioasă și că Ceea ce facem zi de zi contează. Astfel Wonder World Academy este modul nostru de a ne aduce contribuția la o lume mai bună și mai frumoasă.

Wonder World Academy este un centru educațional unde fiecare copil contează.

Avem Misiunea de a oferi copiilor cel mai atractiv program după terminarea orelor de școală. O echipă tânără, bine pregătită, pasionată de educație îndrumă zilnic copiii spre un viitor frumos.

Obiectivul nostru principal constă atât în dezvoltarea competențelor intelectuale, cât și a capacităților emoționale ale micuților noștri, punând în prim plan nevoile, dorințele și aspirațiile acestora. Activitățile noastre sunt centrate pe elevi, aceștia având libertatea de a se exprima prin participare, argumentare și exemplificare.

Copiii sunt încurajați constant să-și exprime opiniile, să se implice activ în cât mai multe activități benefice dezvoltării lor, să interacționeze, să fie curioși să afle lucruri noi, să se joace și să iubească.

Wonder World Academy devine un îndrumător în creionarea unor caractere de excepție, copiii învățând să îi respecte pe cei din jur, să fie prietenoși, onești, să cunoască și să aprecieze adevăratele valori ale vieții și să fie încrezători în forțele proprii.

La nivelul echipei Wonder World Academy urmărim să promovam în plus următoarele valori:

Comunicare: Membrii echipei sunt încurajați să comunice într-o maniera eficientă părerile, sugestiile și punctele lor de vedere. Atmosfera este una caldă, în care fiecare membru se simte valorizat și important.

Acceptare: Ca membrii în aceeasi echipă ne acceptam plusurile și minusurile și punem în comun punctele noastre de vedere, fără să emitem judecăți de valoare și să vorbim în locul celuilalt.

Respect: Fiecare membru al echipei este respectat ca parte importantă a întregului și stimulat să își atingă propriul potențial.

Apreciere: Încurajăm și subliniem inițiativele pozitive și realizările pe care le are fiecare membru al echipei. Suntem tovarăși de drum și apreciem în mod deschis realizările și împlinirile celorlalți membri ai echipei.

Colaborare: Suntem prieteni, nu competitori. Știm că ne putem baza unii pe ceilalți în atingerea obiectivelor comune.

Dezvoltare continuă: Suntem conștienți de faptul că avem misiunea continuă de a ne dezvolta și de a crește de la zi la zi. Ne propunem să fim mai buni decât cei de ieri. Investim în dezvoltarea noastră profesională, emoțională, socială și cognitivă pentru a putea, la rândul nostru, să îi insoțim pe ceilalți în propriul lor drum.